Duo-Kegelwedstrijd ( iedereen kan mee doen) | Grand Café De Friesche Club

datum: zaterdag 9 december 2017

Duo-Kegelwedstrijd iedereen kan mee doen | Grand Café De Friesche Club

Een duo-kegelwedstrijd is een recreatieve wedstrijd, waarbij het bestuur van de FKB de ingeschreven deelnemers indeelt in duo’s. Voor elke gespeelde ronde is er een leuke prijs te winnen. Hiervoor hoef je helemaal niet hoog hout te gooien, want het bestuur bepaalt vooraf welke scorecombinatie een prijs wint.

Voorbeeld: “de eerste ronde wint het duo met de meeste zessen in de serie”. Het team dat die ronde de meeste zessen gooit, wint een prijs.

De opzet van een duo-kegelwedstrijd is, dat iedereen mee kan doen en dat iedereen een prijs kan winnen. Deze duo-kegelwedstrijd is bedoeld voor iedereen die al kegelt of die het leuk vindt om eens met kegelen in aanraking te komen. Het is dus voor kegelaars, leden, partners, vrienden, etc.

Nodig zoveel mogelijk mensen uit die interesse hebben in een de kegelsport en (nog) niet kegelen of gewoon een leuke middag willen.
Om de leuke prijzen mogelijk te maken, vragen wij voor FKB leden een bijdrage van € 2,50. Niet leden betalen een bijdrage van € 5,00. Deze bijdrage is op de wedstrijdmiddag te voldoen.

Inschrijven is mogelijk tot 30 november 2017. (vol is vol) Stuur hiervoor een mailtje met je naam (of namen) naar friesekegelbond@gmail.com

bron: https://www.facebook.com/events/167437810510145/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Dronrijp | 112 alarmeringen Dronrijp | Goedkoop Tanken in Dronrijp | Supermarkten in Dronrijp | Weerbericht Dronrijp