Green Lizard tribute to Nirvana > Neushoorn | Neushoorn

datum: vrijdag 22 december 2017

Green Lizard tribute to Nirvana > Neushoorn | Neushoorn

Kurt cobain kan rustig in zijn graf blijven liggen als hij Green Lizard hoort spelen. De Amsterdamse grungeband brengt een ode aan één van de meest legendarische bands allertijden: Nirvana. Dat deden ze al in in 2001 met de Marlboro Flashback Tour, maar in 2016 kwamen ze terug voor vier shows met verschillende zangers waaronder de Silver Surfering Rudeboy, frontman van de legendarische band Urban Dance Squad. Met drie bijna uitverkochte shows en één succesvol festival is er duidelijk een vraag naar meer. En dat gaan ze dan ook doen in 2017. Green Lizard en Silver Surfering Rudeboy met alle klassiekers van de drie platen die Nirvana heeft uitgebracht.

In 1996 won Green Lizard De Grote Prijs Van Nederland, uiteraard met eigen werk. Vier jaar later maakt de band de belofte waar met het album Identity (Sony Music). Daarna volgen nog twee platen en honderden optredens in Nederland, Europa en Amerika op o.a. Pinkpop, Lowlands, Paaspop, Vans Warped Tour en supporttours met The Gathering en Skin (Skunk Anansie). Heel vet allemaal, maar in 2008 viel de band uit elkaar. Toch zou frontman Remi Tjon Ajong de hoop nooit opgegeven. Na al die jaren hield hij het hoofd muzikaal boven water en blies hij in 2012 de band weer nieuw leven in. Dit is zeker geen reünie, zegt Remi. We gaan gewoon verder waar we gebleven waren, en het gevoel is helemaal terug."

Zaal: Arena
Type: staconcert
Ticket: € 10,- (VVK, excl. servicekosten) € 13,00 (DEUR)

Lekker hapje eten in Neushoorn Café? Op vertoon van je ticket krijg je 10% korting.

bron: https://www.facebook.com/events/114118625883687/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Dronrijp | 112 alarmeringen Dronrijp | Goedkoop Tanken in Dronrijp | Supermarkten in Dronrijp | Weerbericht Dronrijp