L.a.vation – The World’s Greatest Tribute To U2 | Schaaf City Theater

datum: vrijdag 17 november 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
L a vation – The World’s Greatest Tribute To U2 | Schaaf City Theater

L.A.VATION – The World’s Greatest Tribute To U2

De allerbeste U2 tribute show ter wereld komt vrijdag 17 november naar Nederland! Schaaf City Theater heeft de eer.

Vier topmuzikanten uit Los Angeles vliegen over voor een perfect uitgevoerd eerbetoon aan de lange lijst megahits en wereldtournees van U2. L.A.VATION heeft het hart, de passie, het enthousiasme en charisma van de originele band en op werkelijk elk detail wordt gelet. Ze brengen een complete live show met nummers uit de eerste jaren als ‘Sunday Bloody Sunday’ en ‘With or Without You’ tot recente hits als ‘Ordinary Love’ en ‘Invisible.’

In een twee uur durende show wordt duidelijk waarom deze groep ‘The Worlds Greatest U2 Tribute’ wordt genoemd.

Afkomstig uit Los Angeles, Californië, dé entertainment hoofdstad van de wereld ontleent L.A. Vation zijn naam aan het lied “Elevation”, de derde single van U2’s album ”All That You Can Leave Behind”. Volgens publiek en fans over de hele wereld is L.A. Vation echt The Next Best Thing. Geen andere U2 Tribute Band of U2 Cover Band komt visueel en muzikaal zo dicht bij de echte U2 als L.A. Vation.

L.A. Vation heeft zichzelf op een verbazingwekkend, nauwkeurige manier een U2 tribute eigen gemaakt, ze brengen een 2 uur durende show vol met memorabele elementen uit het verleden- en heden van U2 en alles met de nadruk op trots, passie en respect voor de “vier” uit Dublin. Een show met alleen maar grote hits, want ze kunnen putten uit 13 bestseller- albums met songs als “New Year’s Day”, “With Or Without You”,”Beautiful Day”,”One”, “Vertigo” en ga zo maar door!

Onder leiding van de onvergelijkbare Jason Thiesen als Bono, heeft dit kwartet geen middel onbeproefd gelaten om de meest accurate Tribute to U2 te zijn en daarmee dé ode te brengen aan de grootste band van hun generatie! Samen met Bart Davis, die zich de gitaar tovenarij van The Edge heeft eigen gemaakt, bassist John Classick die de lage tonen van Adam Clayton levert én trouw aan zijn real-life tegenhanger Larry Mullen, is drummer/muzikaal leider Jorgen Ingmar Alofs, het hart en ziel en van de groep.

Deur open: 20:30
Start concert: 21:30

Tickets v.v.k. €20,-

https://www.schaafcitytheater.nl/bes…/u2-tribute-l-a-vation/

Aan de deur €22,50

bron: https://www.facebook.com/events/146816282595475/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Dronrijp | 112 alarmeringen Dronrijp | Goedkoop Tanken in Dronrijp | Supermarkten in Dronrijp | Weerbericht Dronrijp