Leeuwarden LEGO challenge day three | Kattencafe Poespas

datum: zaterdag 18 november 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Leeuwarden LEGO challenge day three | Kattencafe Poespas

Het gratis LEGO-evenement van Leeuwarden! Wil jij het nostalgische gevoel van LEGO weer herbeleven? Deze dag kun je vrij binnenlopen om samen met vrienden serieuze LEGO-bouwwerken te maken en verschillende LEGO-challenges aan te gaan. Dit onder genot van een lekker hapje en drankje en de aanwezigheid van acht eigenwijze katten. Ga jij de uitdaging aan?

Tijdens het evenement worden er verschillende kleine challenges gehouden met een dagwinnaar. De challenges zijn verdeeld in drie categorieën; micro bouwen, realistisch bouwen en 3D bouwen. Wil je weten wat je kan winnen en wie de winnaar wordt van grote LEGO-challenge, blijf dan op de hoogte door de Facebookpagina van Serious Bricks te liken. Kom op tijd, we hebben beperkte plaatsen!

Het Serious Bricks LEGO project.
De evenementen van Serious Bricks worden georganiseerd om verschillende mensen uit de samenleving samen te brengen. Door serieuze LEGO-bouwwerken te maken in een gezellige ongedwongen sfeer wil Serious Bricks awareness creëren voor mensen met een lichte verstandelijke beperking.

De grote LEGO-City challenge.
Er wordt gezamenlijk met bezoekers en cliënten van Rondomzorg een stad gebouwd. In deze stad is iedereen gelijk en zijn er geen verschillen. Alle LEGO-bouwwerken worden samengevoegd, gefotografeerd en op een later moment beoordeeld op creativiteit door een vakkundige jury. Deze jury is samengesteld uit drie cliënten.

bron: https://www.facebook.com/events/1942907015970920/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Dronrijp | 112 alarmeringen Dronrijp | Goedkoop Tanken in Dronrijp | Supermarkten in Dronrijp | Weerbericht Dronrijp