Mister and Mississippi > Neushoorn | Neushoorn

datum: vrijdag 1 december 2017

Mister and Mississippi > Neushoorn | Neushoorn

Mister and Mississippi maakt zich op voor een nieuwe clubtour. Met hun derde, veel hardere album Mirage op zak, laten ze zich dit keer van een andere kant zien.

Er blijft op Mirage weinig over van de rustige indiefolk-sound die we tot dusver kenden van de Utrechtse band. Het viertal nam het album op in hun thuisstad bij de inmiddels al legendarische studio Kytopia, waar ze uitgebreid de tijd namen om zichzelf te herontdekken. Met Mirage slaat Mister and Mississippi geen nieuw hoofdstuk open, maar is het viertal begonnen aan een nieuw en ander boek. Een steviger boek, met rauwe randjes en flitsende visuals.

En ja, waar stond Mister and Mississippi eigenlijk niet? Lowlands, Paaspop, Eurosonic Noorderslag, het Amerikaanse SXSW en het Duitse Rolling Stone Weekender deden ze al aan. Ze wonnen al meerdere 3FM Awards en zelfs een Edison. Is er nog iets voor de Utrechters over om naar uit te kijken? Voor ons in Leeuwarden in ieder geval wel!

De ticketverkoop start donderdag 25 mei om 10:00 uur.

Zaal: Arena
Entree: € 13,- (VVK excl. servicekosten) € 16,- (DEUR)
Type: staconcert

Lekker hapje eten in Neushoorn Café? Op vertoon van je ticket krijg je 10% korting.

bron: https://www.facebook.com/events/1931940563747897/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Dronrijp | 112 alarmeringen Dronrijp | Goedkoop Tanken in Dronrijp | Supermarkten in Dronrijp | Weerbericht Dronrijp