Nacht van Friesland | WTC Expo

datum: zaterdag 25 november 2017

Nacht van Friesland | WTC Expo

Nacht van Friesland, een feest voor iedereen!

De Nacht van Friesland staat al jaren op het programma van het WTC Expo. Dit jaar barst het muziekfestijn los op zaterdag 25 november. De line-up bestaat uit Nederlandse topartiesten rapper Boef, Kraantje Pappie, Jody Bernal, The Partysquad, Frans Duijts, Vangrail, Jelle B én Johannes Rypma.

Nederlandse topartiesten

De Groningse rapper Kraantje Pappie ontving onlangs een gouden plaat voor zijn laatste album Crane 3. Alle kaarten voor de shows van zijn aankomende Nederlandse clubtour zijn inmiddels uitverkocht, maar tijdens de Nacht van Friesland kun je hem gewoon op het podium bewonderen.

The Partysquad draait al jaren mee in het Nederlandse feestcircuit. In 2006 brak het dj-team definitief door met de single Wat wil je doen, titeltrack van de film Het Schnitzelparadijs. Vorig jaar bestond het duo tien jaar, dit werd gevierd met een groot feest in de Amsterdamse Melkweg.

Frans Duijts begon zijn carrière ooit als André Hazes-imitator en inmiddels is hij uitgegroeid tot een bekende Nederlandse volkszanger. Samen met Django Wagner en Peter Beense bracht Duijts afgelopen zomer het nummer Muziek is ons leven uit.

Ben jij erbij?
Wil jij deze optredens en die van alle andere topartiesten in het grootste evenementencomplex van Noord-Nederland niet missen? Koop je kaarten dan snel met een exclusieve korting bij VanPlan! Het aantal beschikbare kaarten met korting is beperkt.

bron: https://www.facebook.com/events/1991746157765922/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Dronrijp | 112 alarmeringen Dronrijp | Goedkoop Tanken in Dronrijp | Supermarkten in Dronrijp | Weerbericht Dronrijp