P L U N J E | Neushoorn

datum: zaterdag 3 februari 2018

P L U N J E | Neushoorn

PLUNJE. WAT IS DAT?
Troep. Zooi. Oude meuk. Maar dan wel hele fijne troep, zooi en oude meuk :P

Drie keer per jaar toveren we de Arena van Neushoorn Leeuwarden om tot een supergezellig vintage & tweedehands kleding event, waar je heerlijk de hele middag door rekken vol secondhands en vintastics kan meanderen.

WAT MAG JE AAN JE REKJES HANGEN?
Eigenlijk alle kleding waarvan je het doodzonde vindt ze zomaar in de Humanitas-bak te gooien.
Dat ene jurkje dat je tijdens een geblinddoekte shopping spree hebt aangeschaft, maar komt puntje bij paaltje never nooit hebt gedragen. Accessoires zoals parelkettingen, tasjes, riemen of dandy hoedjes. Kleding die je inmiddels te groot of te klein is geworden, en nog in puikbeste verkoopstaat verkeert. Maar ook oude koffers of vintage paspoppen. Als het maar bij het sfeertje past.

We gaan voor de verborgen zoldervondsten en frivole vintage pareltjesā€¦kleding die echt rijp is voor ye olde Kringloopwinkel of waar zonder twijfel het stempel autopoetsdoek of shabby camping outfit op kan worden geprikt, zoals bijvoorbeeld afgedragen en verschoten shirts, zien we straks dan ook liever niet aan de hangers hangen.

KLEDINGRUIL
Voor bezoekers is het natuurlijk ook mogelijk kleding te ruilen!
Bij standhouders die outfit switches aanbieden prijkt namelijk een toepasselijk bordje aan de stand, zodat iedereen makkelijk zien bij wie ze met hun kloffie aan kunnen kloppen, en voor Plunjeraars onderling is er een speciale ruimte ingericht waarvoor op 12:00, 14:00 en 16:00 ruilmomenten op het program zijn gezet.

WAAR VINDT DIT EVENT PLAATS?
De eerste editie stonden we achter tralies in de Blokhuispoort, maar door recente verbouwingen aan het Leeuwarder gevang hebben we besloten via de Westerkerk te verkassen naar Neushoorn.

WANNEER VINDT DIT EVENT PLAATS?
Op zaterdag 3 februari, van 10:00 tot 17:00.

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR EEN DAGJE PLUNJE?
Voor een Neushoornstekkie van pak hem beet 2 x 3 meter betaal je 35,00 (ex. BTW) schoon aan de haak.
Kledingrekken en hangers dien je wel zelf even mee te nemen.

HOE KAN IK MIJ OPGEVEN?
Door gewoon voor 15 januari 2018 even een mailtje te sturen naar chibi_noni@hotmail.com met een korte opsomming van je collectie.
Wees er wel snel bij, er zijn namelijk maar 25 plekken beschikbaar ^_^

bron: https://www.facebook.com/events/119642761983719/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Dronrijp | 112 alarmeringen Dronrijp | Goedkoop Tanken in Dronrijp | Supermarkten in Dronrijp | Weerbericht Dronrijp