Saranti's 6de Kerstspektakel | Schaaf City Theater

datum: zondag 24 december 2017

Sarantis 6de Kerstspektakel | Schaaf City Theater

Saranti’s 6de Kerstspektakel

Alweer voor de 6de keer zal Jeugdcircus Saranti in samenwerking met Schaaf Citytheater ‘Saranti’s Kerstspektakel’ organiseren.

Voor deze editie zijn er naast Saranti een aantal gasten uitgenodigd. Waaronder collega's Kindercircus Okidoki uit Meppel, Jeugdcircus Pavarini uit Zwolle, Jeugdcircus Caroly uit Goor en Witova trainingcentre uit Hallum. Met z’n allen zullen we spectaculaire circusacts vertonen, gebracht in een sfeervolle kerstcircusvoorstelling.

Het jaar is weer omgevlogen en de Kerstman en zijn elven zijn weer in het land aangekomen en komen traditioneel weer langs bij het Kerstspektakel van Saranti.

Naast een aantal acts uit de show Hotel d'Botel van Saranti zelf zullen ook de uitgenodigde gasten het spektakel aanvullen met flitsende circusacts zoals een luchtkubus, komische duoacrobatiek, color guard, jongleren met verschillende attributen, tissue in de lucht, stoere hoge en lage eenwielers, piramideacrobatiek en dans.

Spiegeltje Spiegeltje aan de wand waar speelt het leukste kerstspektakel van Friesland? Het kerstspektakel zal te zien zijn in Schaaf Citytheater in Leeuwarden op zondagmiddag 24 december.

Jeugdcircus Saranti brengt een vrolijk kerstspektakel voor jong en oud, groot en klein, een kerstsprookje om naar uit te kijken!
De zaal en het toneel zijn sfeervol aangekleed in een warme Kerstsfeer en natuurlijk zal de Kerstman en z’n vrienden niet ontbreken!

Het kerstspektakel is voor jong en oud en dus zeer geschikt als familie-uitje en duurt ongeveer 90 minuten met een pauze van 20 minuten.

Dus komt het zien bij Saranti’s Kerstspektakel!

Aanvang 14:00 uur
Kassa en zaal open om 13:00 uur
Kaarten kosten € 8,- per stuk in de voorverkoop. Aan de deur €10 per stuk.

https://www.schaafcitytheater.nl/event/kerstcircus-saranti/

bron: https://www.facebook.com/events/185112885388573/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Dronrijp | 112 alarmeringen Dronrijp | Goedkoop Tanken in Dronrijp | Supermarkten in Dronrijp | Weerbericht Dronrijp