The Glory Gospel Singers - USA | Koepeltheater

datum: donderdag 7 december 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
The Glory Gospel Singers - USA | Koepeltheater

THE GLORY GOSPELSINGERS from the USA!

één van de allerbeste gospel shows

gepresenteerd door

„THE GLORY GOSPEL SINGERS“

uit New York, USA

De geschiedenis van dit bekende gospelkoor begint in 1995 en bestaat uit een aantal Amerikaanse en Canadese zangers, zangeressen en een toetsenist. Bandleider van het koor is de charismatische leidster Phyliss McKoy Joubert, die al vanaf het begin de casting en het management van de Glory Gospel Singers voor haar rekening neemt.

Een jaar later kwamen de Glory Gospel Singers, op uitnodiging van de toonaangevende duitse kerkconcertorganisator Otto Coen, naar Duitsland en verzorgden hier een aantal optredens kerken en concertzalen.

Met hun fascinerende stemgeluid inspireert dit gospelkoor inmiddels het publiek in een aantal Europese landen, waaronder Nederland, Zwitserland, Oostenrijk, België, Denemarken, en Zweden. In Frankrijk wordt het koor jaarlijks door haar fans toegejuichd tijdens de prestigieuze tournees aan de Atlantische kust en de Franse Rivièra.

Ook op andere continenten zijn de getalenteerde Glory Gospel Singers bekend. De jaarlijkse tournee in Japan is vast onderdeel van de concerttour.

Ervaar een adembenemend optreden met een verscheidenheid aan populaire muziekstijlen en gospelklassiekers.

Lees meer over het ontstaan van de Gospels en The Glory Gospel Singers op onze website: http://www.koepeltheater.nl

Tickets: https://goo.gl/zQ20He

bron: https://www.facebook.com/events/1390121971055191/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Dronrijp | 112 alarmeringen Dronrijp | Goedkoop Tanken in Dronrijp | Supermarkten in Dronrijp | Weerbericht Dronrijp