The Kilkennys vs. Scrum | Neushoorn

datum: zondag 19 november 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
The Kilkennys vs Scrum | Neushoorn

Het is tijd voor whisky in the jar! Ervaar het echte gevoel van Ierland met de folk van The Kilkennys en Scrum.

In de voetsporen van The Dubliners, The Clancy Brothers en The Chieftains zetten we deze twee gezellige folkbands tegenover elkaar op het strijdtoneel. Tenminste, een versus met een knipoog, niet letterlijk natuurlijk. Wel is zeker dat The Kilkennys en Scrum er een heel dik feest van maken!

THE KILKENNYS
Hoe kan het ook anders; The Kilkennys komen uit de stad Kilkenny in Ierland, een stad beroemd om zijn bieren en eeuwenlange geschiedenis. Als één van de vaandeldragers van de moderne Ierse folkmuziek geven The Kilkennys klassieke folksongs en ballades zoals Whisky in the Jar, The Spanish Lady en Tel me Ma een nieuwe twist. Hun vrolijke opgetogen spel spreekt zowel de jongere generatie als de echte folkfanaten aan. De rappe instrumentale ritmes en onvervalste Ierse humor krijgen iedere zaal gemakkelijk mee.

SCRUM
Toen de Nederlandse powerfolkband Scrum in 2008 een reis maakte naar Schotland, werd de basis gelegd voor hun akoestische carrière. In datzelfde jaar speelden ze in het voorprogramma van The Dubliners en werden ze met open armen ontvangen op talloze festivals door heel Europa. Sinds de komst van de nieuwe zanger Léon in 2015, kreeg de band weer nieuwe energie en vernieuwde het zijn koers in uitstraling en geluid. Scrum staat hoe dan ook garant voor eerlijkheid, enthousiasme en energie.

Zaal: Grote Zaal
Type: staconcert
Tickets: online € 21,- (incl. servicekosten) / avondkassa € 22,50)

bron: https://www.facebook.com/events/121294151901744/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Dronrijp | 112 alarmeringen Dronrijp | Goedkoop Tanken in Dronrijp | Supermarkten in Dronrijp | Weerbericht Dronrijp