The QUEEN Experience: Joseph Clark & Band | Schaaf City Theater

datum: zondag 19 november 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
The QUEEN Experience  Joseph Clark  Band | Schaaf City Theater

THE QUEEN EXPERIENCE: Joseph Clark & Band, zondagmiddag 19 november in Schaaf.

In het groots opgezette, twee uur durende muzikale spektakel passeren alle grote hits van Freddie Mercury & Queen de revue. Van ‘Don’t Stop Me Now’, ‘Somebody To Love’, ‘We Are The Champions’, ‘Radio Ga Ga’, ‘I Want To Break Free’ tot ‘Bohemian Rhapsody’, het nummer dat reeds tien keer de eerste plek wist te behalen in de Top 2000 en door de BBC in Engeland werd uitgeroepen tot ‘Beste Popsong Aller Tijden’.
THE QUEEN EXPERIENCE: Joseph Clark & Band

Leadzanger van ‘The Queen Experience’ en ster van de show is de van oorsprong Amerikaanse Joseph Clark. Hij begon zijn carrière ooit als balletdanser en vervolgde zijn loopbaan in de muziek via rollen in grote theaterproducties als ‘West Side Story’, ‘Jesus Christ Superstar’ en ‘Queen at the opera’. Als solist zong hij met de grootste symfonieorkesten van Zuid-Afrika en trad hij op tijdens de 85e verjaardag van Nelson Mandela.

Zeven jaar geleden startte Clark met toeren door heel de wereld met het repertoire van Queen en nam zelfs een album op met werk van de legendarische rockformatie. Joseph, die wat betreft zang een verbluffende gelijkenis vertoont met Freddie Mercury, weet op sublieme wijze samen met zijn band de sfeer op te roepen van de Queen concerten van weleer met Brian May, John Deacon en Roger Taylor.

De toonaangevende krant ‘The Times’ noemde zijn prestaties op het podium fenomenaal!

Deur open: 14:00
Start concert: 15:00

Tickets v.v.k. €20,-

https://www.schaafcitytheater.nl/best…/the-queen-experience/

Aan de deur €25,-

bron: https://www.facebook.com/events/893037534204076/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Dronrijp | 112 alarmeringen Dronrijp | Goedkoop Tanken in Dronrijp | Supermarkten in Dronrijp | Weerbericht Dronrijp