Tom McRae | Neushoorn

datum: donderdag 19 april 2018

Tom McRae | Neushoorn

Sombere teksten op wonderschone muziek is het handelsmerk van Tom McRae. On tour voor zijn album ‘Did I Sleep And Miss The Border’ doet hij vanavond een intieme, seated soloshow in Neushoon. Troubadour Brendan James verzorgt het voorprogramma.

De Britse singer-songwriter Tom McRae betovert zijn luisteraars met zijn meeslepende stem en de energie en warmte die hij tijdens zijn live optredens creëert. Zijn intelligente en gevoelige liedjes komen helemaal tot hun recht in een intieme seated setting waarin interactie met het publiek niet wordt geschuwd. McRae liet in 2000 voor het eerst van zich horen met zijn titelloze debuutplaat. Het album is erg goed ontvangen, werd genomineerd voor de prestigieuze Mercury Prize en bleek het startschot voor een succesvolle carrière waarin hij acht prachtige albums aflevert en een uitstekende livereputatie opbouwt. Ga er dus rustig voor zitten en laat je meeslepen door zijn unieke stem en rake teksten.

Brendan James leeft het troubadourleven. Inmiddels heeft hij meer dan duizend optredens op zijn naam staan sinds de start van zijn carrière in 2008. Nog steeds niet moe van het leven on the road maakt hij de mooiste pianopopliedjes, geïnspireerd door artiesten als Bob Dylan, Stevie Wonder en Paul Simon. Grote kans dat je zijn liedjes al eens hebt gehoord; hij is te horen in meer dan vijftien bekende series en films.

Zaal: Grote Zaal
Type: Zitconcert

Let op: De kaartverkoop start donderdag 30 november om 10:00

Ticket: VVK kassa € 16,- / VVK online € 18,- / VVK CJP € 12,- / Deur € 19,-

Tip: Voor €9,50 eet je voorafgaand aan het optreden een lekker hapje mee in De Backstage.

bron: https://www.facebook.com/events/1259716914172581/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Dronrijp | 112 alarmeringen Dronrijp | Goedkoop Tanken in Dronrijp | Supermarkten in Dronrijp | Weerbericht Dronrijp