United Voices of Rock | Schaaf City Theater

datum: zaterdag 16 december 2017

United Voices of Rock | Schaaf City Theater

Op zaterdag 16 december komt United Voices of Rock naar Schaaf. De zangers Leon Goewie (Vengeance), Jay van Feggelen (Bodine), Stan Verbraak (Helloise) en Robert Soeterboek (Highway Chile, Ayreon/Star One) trekken langs de Nederlandse podia. Onder de naam United Voices of Rock spelen zij de songs van Vengeance, Bodine, Helloise en Highway Chile.

United Voices of Rock is een nieuw opgezet project waarbij vier zangers muzikaal worden ondersteund door de band Rebelstar. Tijdens de show speelt de formatie songs van hun huidige- of oude bands, de band Rebelstar opent de show met een eigen set.

United Voices of Rock is ontstaan door een initiatief van zanger Robert Soeterboek die in eerste instantie de hoop had ooit de bands Helloise, Bodine en Vengeance te laten spelen op zijn festival Rotterdam Rocks. Helaas bleek dit een utopie en besloot Robert de band Rebelstar te strikken en daar 3 gastzangers voor uit te nodigen, namelijk: Jay van Feggelen, Stan Verbraak en Leon Goewie. Na een enorm succes op het festival was het verlangen naar een vervolg bij het publiek volop aanwezig en zo besloten Robert en Leon dit project vorm te geven.

Een unieke kans voor de fans van Nederlandse hardrock, om op één avond nog eens terug te gaan in de tijd!

Deur open: 20:30
Start concert: 21:30

Tickets v.v.k. €12,50
Aan de deur €15,-

bron: https://www.facebook.com/events/129936640975261/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Dronrijp | 112 alarmeringen Dronrijp | Goedkoop Tanken in Dronrijp | Supermarkten in Dronrijp | Weerbericht Dronrijp