Vreemde Kostgangers | Stadsschouwburg De Harmonie

datum: donderdag 29 maart 2018

Vreemde Kostgangers | Stadsschouwburg De Harmonie

Drie matadors van de Nederlandse muziekwereld bundelen hun muzikale krachten. Na hun succesvolle Nederlandstalige album gingen ze samen het podium op. En dat smaakt blijkbaar naar meer, want opnieuw zijn Henny Vrienten (Doe Maar), George Kooymans (Golden Earring) en Boudewijn de Groot in het theater te vinden. Ze spelen niet alleen nieuwe nummers, maar ook persoonlijke favorieten en elkaars liedjes. Vreemde kost? Vooral verplichte kost!

We moesten er lang op wachten, maar afgelopen najaar was het eindelijk zo ver: Henny Vrienten, George Kooymans en Boudewijn de Groot gingen samen het podium op. En omdat de mannen niet van half werk houden, verscheen er ook een album, waarvoor ze alle drie nieuw Nederlandstalig materiaal schreven. Het viel allemaal zo in de smaak dat de drie pioniers van de nederpop komend seizoen opnieuw de theaters induiken, met nieuwe nummers, een selectie van elkaars oudere werk, persoonlijke favorieten, een (Engelstalig) nummer van de ander in een nieuw jasje en bijzondere duetten. “Het is een stom woord, ‘supergroep’, maar als het in Nederland ooit mag worden gebruikt, dan is het nu.” (de Volkskrant ****)

De drie muzikale matadors op veler verzoek terug in De Harmonie!

bron: https://www.facebook.com/events/535555083468163/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Dronrijp | 112 alarmeringen Dronrijp | Goedkoop Tanken in Dronrijp | Supermarkten in Dronrijp | Weerbericht Dronrijp