Wolga Kozakken | Koepeltheater

datum: vrijdag 15 december 2017

Wolga Kozakken | Koepeltheater

RUSSISCH KOOR MET VIRTUOZE SOLISTEN
Het meest sfeervolle kerstconcert in Leeuwarden met presentatie door Nina Targan Mouravi of Igor Kourchine.

Het is een traditie geworden: de kersttournee van de Wolga Kozakken. Na het succes op 19 december in 2015 keren de Russische mannen terug in het Koepeltheater.

De diepe mannenstemmen vullen in de kerstperiode weer de theaterzalen. Het Russische koor met de virtuoze solisten zingt kerstliederen van eigen bodem en populaire nummers als Kalinka, Wolga Bootsman en Stenka Rasin. Hun internationale repertoire bevat ook kerstklassiekers, waaronder White Christmas.

De zangers brengen de nummers zonder geluidsversterking ten gehore. Het koor staat onder leiding van Alexandre Petrow, opvolger van de legendarische oprichter Tripolitow.

UNIEKE BELEVING
Wat de Wolga Kozakken uniek in hun soort maakt, is dat hun internationale repertoire ook wereldwijd bekende kerstklassiekers, waaronder White Christmas, bevat. Doordat de professionele zangers de nummers zonder geluidsversterking ten gehore brengen, wordt de kerstsfeer extra versterkt. De presentatie van de avonden is in handen van de in Georgiƫ geboren kunstenares en vertaalster Nina Targan Mouravi of van de Russische danser Igor Kourchine.

bron: https://www.facebook.com/events/267170987084380/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Dronrijp | 112 alarmeringen Dronrijp | Goedkoop Tanken in Dronrijp | Supermarkten in Dronrijp | Weerbericht Dronrijp